Våra plåttak

Vår plåtavdelning sysslar med takrenoveringar, byte av plåttak, Bygger ni nytt kan vi hjälpa er med plåttaket, börjar ert gamla tak vara slitet så fixar vi hela takrenoveringen, vi tar bort det gamla taket, lagar om det behövs och lägger nytt plåttak.

Vi lägger allt, Trp, plåt med tegelprofil och falsade tak= bandtäckningar/skivtäckningar. Skorstensbeslag, skorstenshuv, hängrännor, stuprör, fönsterbleck, snörasskydd, taksäkerhet.

  • Återförsäljare för Plannja

    Byt till Plannja på taket. Tack vare det nya effektiva beläggningssystemet Plannja HardCoat™ får dina takpannor från Plannja ett rejält, tåligt skydd i alla typer av väder. Plannja erbjuder både vackra slitstarka takpannor och profiler för klassiska tak. Välj mellan fem stålpannor och två takpannor i aluminium. Välj mellan flera profiler och bandtäckning. Välj mellan många sköna färger för att skapa estetisk kontrast och harmoni.

  • Falsade plåttak

    I Sverige, och särskilt i de norra delarna, är plåttak en effektiv lösning eftersom snö lätt glider av vilket minskar antalet gånger du behöver skotta taket. Plåttak är generellt enkla att hålla rena. Det är dock viktigt att regelbundet se till att inget skräp ligger på taket eftersom de på lång sikt kan orsaka skador med fukt och rost. Vi tillverkar och monterar ditt falsade plåttak.